Merhaba kizlar kızım 10 ay 13 günlük şuan yapabildikleri ;komut alma, emekleme .tutunarak sıralama,babildiyor, cogu anlamadığım kelimeler konuşuyor , maşallah herşeyi tam yapabiliyor ama eşim akşamdan beri beni strese soktu akşam birkaç kere kızıma seslendi kızım hiç bakmadı çünkü aşırı hiperaktip bı an bı oyuncakla başka bı an başka oyuncakla ben normal gördüm ama eşim aşırı dikkat dağınıklığı var hastaneye götürelim diyor normalmi bilmiyoruz açıkçası içimde pek kötü hisstmiyorum çünkü evladımı biliyorum tamamen umursamazlık Tan keyfine göre hanfendi hahahaha işine gelince bakıyor işine gelmezse takmıyor gibi bişey ama sizce ne yapmalıyız götürelim mi kızlar bu arada sadce ara öğünlerde bı yarım saat belki de yarım saati geçkin sevimli dostlara bakıyor uxaktan TV ye sonra zaten geri kapatıyoruz dikkat ediyorum hiç izletmek istemem ama çok seviyor hayvan sesleri falan hoşuna gidiyor sonra hemen ondanda sıkılıyor acaba normalmi aşırı sıkılgan sn sn tutmuyor bı gotursekmi eşim beni tedirgin ediyor