birinsan14 edaekici benim kızım çok düştü çok daha derindi benimki. Ağırlığını verince bir tarafa direk düşüyorlar bilginiz olsun
edaekici birinsan14 evet ona dikkat etmek lazım. Hamağın altında ip var ayaklarına bağlayınca sallamıyor ama çocuk bu hiç belli olmaz nasıl düşeceği. dediğiniz doğru.
aselkus09 delirmeceler buyuk yatak salincaklar hangisi yani mesela 1 yasinda falanda yatablir dmi ayaga kalkinca cikablirmi icinden
One-life mervebb ben hamağı kullanamadım sağa sola eğiliyo güvenli gelmedi tavana asılanlardan aldık beşik gibi derin uykuya dalma problemimiz vardı epey işe yaradı onda uyutuyorum devamlı hemde güvenli
One-life One-life diğer mesajları okumadan yazdım tavana iki delik sadece alçıyla kapanır sıkıntı olucağını zannetmiyorum
Dlk55blt-rdvn mervebb 5 aylık olunca uyku eğitimi verin kesinlikle. 13 ay boyunca neler çektim hamak belasından inanın kurtulmak çok zor bir an önce uyku eğitmi vern ya keniniz araştırıp verin ya da iyi bir uzmanla beraber verin
delirmeceler aselkus09 önce çingene beşiği yaptırdık biz özel çarşaf sallama gibi oluyordu sonra elips salıncak var resim atabilirsem atayım ama içinden çıkabilir sizin için biz 15 aydan sonra geçtik
One-life aselkus09 benim oğlum da tutunup kalkmaya başladı şimdi terziye daha derinini yaptırıncam bide yere yakın olursa iyi olur bizimki yüksek oldu biraz
delirmeceler delirmeceler siz birde sepet salıncak diye bakın komşumda var içinde yatadabiliyor ve düşme durumuda olmaz