dilan2431 Bebeğim mememde durmuyor emiyor emiyor bir anda çekiyor kendini sütüm mü gelmiyor diyorum ama sıkınca geliyor zaten az sütüm var onu da emmiyor çok üzülüyorum bir anda ağlamaya başlıyor ama şiddetli bir şekilde mecbur mama veriyorum
06690669 dilan2431 gecen benımde sütüm azaldı stres yapmsıtım o gece çekti çekti agladı bebegım. Doymadıgını anladım uyuttum felan zar zor bende dınlendım yedım ıctım kendıne gelınce olmadı tekrar. Sanrıım süt gelmeyince oyle yaptı benmkı. Sizimde oyle olmus olabilri
dilan2431 546-544 48 günlük gazı yok çok şükür o konuda rahatız normalde sütüm yeterli değil ama emmesi iyidi memeyi boşaltır sonra mama verirdim şimdi ise memeyi bir kaç emişte bırakıyor
dilan2431 06690669 dinlenmek süt artırmada çok iyi biliyorum ama dinlenemiyorum tüm gün bebekle ilgileniyorum iftara yermek derken ne ara akşam oluyor bilmiyorum
Keremikomoms Ağzı pamukcuk olmuş olabilir bi kontrol edin beyaz leke şeklinde dilinde kaldıysa acı çeker emmez
Keremikomoms Benim bebegımde 3 aylık oldu emmıyordu en son bi baktım dilinin yanı olmuş hemen karbonat su yaptım kaç gündür siliyorum dilini geçmek bilmiyor emmeye gelince ağlıyor itiyor kendınj
Keremikomoms dilan2431 sakın ha biberon vermeyin çok küçük tamamen meme reddi yapar sütünüzü sağın şırınga ya da kaşıkla verin benim bebegım sütüm olmadığı ıcın emmıyordu şırınga ile mama verdim meme reddi olmasın diye biberona alışırsa daha da meme emmez ben emzik bile 1 ay sonra vermeğe başladım
sezenmelike Burnunun açık olduğundan emin olun. Birde ayakta ya da pilates topunda emzirmeyi deneyin. Benim kızım da arada zorluyor duşta bile emzirdiğim oldu şu an 5 aylık.
sezenmelike Bir süre için sağarak verebilirsiniz ama emzirmeyi denemekten vazgeçmeyin. Memede ağlarsa zorlamayın sakinleşince deneyin. Emmezse sağın Süt bebek emdikçe ya da sağdıkça artıyor.
Keremikomoms Artbr yapıyormuş bi çeşit mantarmıs zaten acıları olduğu ıcın emmiyormus ben bu kadar olduğunu bilmiyordum
dilan2431 Keremikomoms yaa biberon kullanıyorum bırakmaya çalışim bakalım emzik tutmuyor bende zorlamıyorum