Akkiz_E_M Iyi gunler arkadaslar sali vize icin gorus gunu kizima hangi kombini giydireyim bilemedim sizce hangisi iyi?ikisininde altina beyaz spor ayakkabi olacak Allah hayirlisiyla vizeyi almayi nasip etsin amin
tosbikannesi6 Akkiz_E_M yani sonuçta bunlara da para veriyorsunuz daha güzel kız cocuk elbiseleri var uygun fiyatlı sizin için bir kaç fotoğraf atabilirim?
Akkiz_E_M tosbikannesi6 tesekkur ederim kiyafetden evde yer yok desem yeridir birde bu uzerindeki hali atiyorum @Milo
tosbikannesi6 Akkiz_E_M evet doğrudur ama siz sordunuz diye dedim benm oğlum var kız elbiseleri yok evimizde ama görüyorum çok cici giysiler bakınca bile içine sokası geliyor insanın külotlu çorap falan 😅
Tatlican Akkiz_E_M Boyle guzel olmus ben bayramda elbise seviyorum daha ozenli geliyor oyuzden bunu giydir bence
Mervetnl Akkiz_E_M mesela bunun içine kırmızı yerine beyaz giydirip muz çorapla kombinlerdeniz sade ve şık olur. Birde vize için neden bu kadar hazırlık onu anlamadım 🫣
Akkiz_E_M tosbikannesi6 var oyle seyleri suan uyuyor kizim temizlik yaoiyorum atsam secermisiniz?birde kiyafetleri daha cok kolu kisa bir taned beyAz elbisesi var guzel
Akkiz_E_M Cicektebenimcicekligunlerde tesekkurrler kiz diger elbise civilden fiyatda baya yuksek cok mu rukus
aven Akkiz_E_M yok canım estagfllah yanlış anlasıldım galiba sonradan resimler eklemissin ya devami gelmeyecekse bu kadarsa demek istedim🌸
kes_allahaskina Akkiz_E_M evet ama kız çocuklarını ben elbiseyle çok cici buluyorum rahat bir elbise de olabilir.
Cicektebenimcicekligunlerde Akkiz_E_M demode biraz desenler ve güpür.. Ama vizede kıyafete çok bakilacagini sanmam temiz sade bir görüntü olması yeterli
tosbikannesi6 Akkiz_E_M bu soğuk olur bnce ilk attığınız ya da lacivert üstünde çektiğiniz de yakışmıştı