Fatmaaraa Merhaba kizlar bebegim 17 aylik ve odasini ayirmak istiyorum bu dogru ni davranismi yoksa 2 yasina kadar beklemelimiyim intde arastirdim bir cok soylenti var sizce nasil yapmaliyim ?
Bayancorek Fatmaaraa kimine göre doğru kimine göre yanlış, ben 6.5 aylıkken ayırdım Şuan 1.5 yaşında o da mutlu bizde mutluyuz bana göre en doğrusu buydu, tercih meselesi tabii ✨🫠
doganil Fatmaaraa eviniz müsaitse odasını ayırmak için uygun bir ayda uyku kalitesi nasıl bilmiyorum ama kötüyse uyku kalitesi artar.
Bayancorek Fatmaaraa hayır tabi ki aksine daha güzel bir bağ oluştu, kendine özel alanı var ve bunun farkında 🫶🏻
Fatmaaraa doganil uyku kalitemizin cokda duzgun oldugunu soleyemem geceleri kalkiyor agliyor hele su iki haftadir kalkiyor ve bizim yanimizda yatmak istiyor ve bu da rahatsiz edici bi durum korkuyorum ister istemez
Fatmaaraa Teusa ayni odada yatmak nasil peki herhangi bir eksi yonu varmi siz bizden buyuksunuz yaniniza gelmek istiyormu ya da vs baska bisey
Teusa Fatmaaraa gece mi diyosunuz , hayır çok şükür uyanmıyor 🧿 arada meme diye uyandığı oluyo yanıma alıp geri koyuyorum