Miniksincap0505 Merhabalar sapanca yalova ağva şile taraflarında bungalov ya da villa şeklinde kendimize ait bi tatil yapmak istiyoruz önerisi olan var mıdır
Hellobello Miniksincap0505 ben oralara gitmedim ama merak ettiğim şey çocukla mı planlıyorsunuz, öyleyse evden farksız olmuyor mu
gzdeylcn Miniksincap0505 biz eşimle gittik hiçbir yer hafta sonu tek gece kabul etmiyordu polatbungalovsapanca çok güzel bir yer ısıtmalı havuzu jakuzi barbekü hepsi içinde kahvaltı dahil çok temiz bir yerdi kendi evinizde gibi hissediyorsunuz bildiğiniz
Miniksincap0505 gzdeylcn istanbula yakın biraz kafa dağıtmalık yer arıyoruz da bakalım bi kaç günde olsa iyi geliyor böyle şeyler
Hellobello Miniksincap0505 😀 evimiz öyle değil tbki de demek istediğim yine siz uğraşcaksınız yemeği oyunu vs. Oteldeyken mini club, park oluyor, oyun ablası bakıyor falan daha rahat ediyoruz biz
Miniksincap0505 Hellobello otel de rahat edebildiniz mi ben insanların yanında durmaz ağlar rahatsız olur falan diye çekiniyorum
Hellobello Miniksincap0505 aa olur mu ağlamaz tbki kriz anları olabiliyor ama farklı ortam iyi geliyor. Kaç aylıktı demiştiniz?