Papatya-eylul88 4 ay 20 günlük bir kac gündür kucagimiza alinca kendini ileri geri sallıyor yani baya bi sallıyor umarim tarif edebildim neden yapiyor sizce?
atlass1 Papatya-eylul88 merhaba oğlumla aynılar tam 4 ay 20 günlüğüz bizde. İleri geri derken belinden mi yoksa kafa olarak mı?
atlass1 Papatya-eylul88 bizimki her ikiside ilk 4.ay başında sürekli kafasını sağ sola durmadan çeviriyordu şimdide keşfettiği için her yeri merak edip takip ediyor belden kafadan yerinde durmadan dönüyor kucakta😊
umre311_ O aylarda kendilerini keşfediyor boyunları kasları güçlendiği için daha seri hareket ediyorlar kucaklarken dikkat etmek lazım beline boynuna destek olmak lazım, geçici bir süreç inşallah
umre311_ atlass1 öyle hareket etmesi sağlıklı olduğu anlamına geliyor, ayaklanınca hayat biraz zorlaşıyor ama 😂😂en azından şuan hakimiyet sizde
atlass1 umre311_ herkesten aynı şeyleri duyuyorum ama bende diyorumki biraz oturmaya başlayıp kendi başına oynasa rahatlayacağım gibi amaa biliyorum ki rahat durmayacak hele ki erkek çocuk🥲😅 ama olsun ne diyoruz canları sağolsun yeterki dağılan herşey toparlanır🥰
umre311_ atlass1 bende çok duydum Yaa benim kız ama erkek çocuk gibi heryere tırmanıyor sorun dağıtması dökmesi değil kendine zarar verir diye korkuyor insan, yoksa şükür Rabbim nasip etmiş bize