1balkizannesi Kızlar pahalı olmayacak Philips vs almaya gücüm yetmez . iyi çeken bir süpürge önerisi istiyorum?
meervenurrr 1balkizannesi heifer bime geliyor takıp etmenizi öneririm fiyat performans ürünü gerçekten çekim gücü çok iyi 7 kademeli ışıklı
Beril17 1balkizannesi bnde almak istiyorum . Karaca vantuz nasıl acaba bende onu merak ediyorum diğer süpürgelere göre oda biraz uygun
O1Anne 1balkizannesi fakir kullanıyorum fiyatı şu an ne kadar bilmiyorum ama biz 14 bine aldık ekstra 5 yıl Garanti yaptığımız için
selinbati 1balkizannesi valla annemde ablamda teyzemde yıllardır kullanıyo çok memnunlar. uygun fiyatlı alabileceğin en güzel dik süpürge. Detaylı temizlik için yeterli olmaz tabiki zaten uygun fiyatlı alacağın hiçbir dik süpürge detaylı temizlik için yeterli olmaz maalesef:(
selinbati mrv__1234 uygun fiyatlılar arasında en iyi bence. Bahsettiğim klasik modeli bu arada diğerlerini bilmiyorum. Annemler falan kullanıyo gayet memnunlar günlük kullanıma çok iyi
mrv__1234 selinbati el altında olması ve günlük kullanım açısından iyi tabiki döküleni toplar ama öyle ahım şahım bir şey beklemek olmaz diye dedim
selinbati mrv__1234 bende phillips Aqua trio 9000 kullanıyorum asla kıyaslanamaz zaten fiyat performans olarak değerlendirmek lazım