melikekoselii22 Arkadaşlar 8 ay 5 günlük bebeğimi acaba az mı besliyorum bir meme bir yemek olarak gidiyorum ama günde 3 öğün yeterli mi kaç öğün yemeli zorlanıyorum bu ek gıda işinde bana biraz yardımcı olur musunuz detaylı bir şekilde anlatır mısınız nasıl olacak
AlptugB melikekoselii22 bizde 8 ay 1 günlüğüz 3 öğün şeklinde veriliyorum kahvaltı+akşam + meyve veya yoğurt ve yatmadan önce kaşık maması. Fakat bu ara aşırı az yiyo ağzını kilitlemeyi öğrendi
kimbumadam melikekoselii22 sal canım Kasma yani Bizim yediğimiz her şeyi yiyebilirler şuan Sadece bal şeker tuz çilek vb yasak
melikekoselii22 AlptugB aynen benimkide öyle yapıyor asla emmiyor ve yemek verdigimde ağzini kitliyor yemiyo dış çıkardımi sizinki bizimki diş çıkarıcak sanırım henüz şişme felan yok ama tahminim öyle
suilesu melikekoselii22 benimkide kitliyor ağzını şebeklik yaparak yediriyorum mecburen başıma ağrılar giriyor kafamı sallamaktan 😂😂 bizim diş de daha patlamadı gitti
AlptugB melikekoselii22 yok kuzum daha çıkarmadı ama alt damağı baya sert ve beyazlık var galiba geliyor gelmekte olan onun huysuzluğu diyorum bende