cigdem_goktug Merhaba arkadaşlar benim 3 buçuk aylık oğlum var , 2aydır saçım çok dökülüyor abartmıyorum çok fazla bi önerisi olan var mı ?
aysebb cigdem_goktug 5 aylık kızım var benimde 3 aydır öyle böyle değil o kadar çok dökülüyor ki. Hiç birşey yapmıyorum bende
fyz81 cigdem_goktug 6 aylık olmak uzeryız 2. ayda baskadı bebegımde aynı ayda dokulmeye basladı saclarıonunkı erken duzldı ama benım hala devam edıyor azaldı ama eskısı kadr dokulmuyolar 1 yılda kendını toparlarmıs
eraysen cigdem_goktug hamilelikte yükselen hormonlar saçların gürleşmesini parlak olmasını sağlar hamilelikle birlikte gürleşen parlaklaşan saçlarınız hormonların normal seviyeye gelmeye başlaması ile size veda ediyorlar kel kalacağım galiba diye düşünecek kadar dökülmesi artacak sonra zamanla yavaş yavaş azalacak dökülen saçlarınızın bir kısmı geri çıkacak hamile kalmadan önce ki haline dönecek saçlarınız hangi bakımı yaparsanız yapın hangi vitamini alırsanız alın fark etmez dökülmesi durmayacak
blgeblk Ne yaparsanız yapın işe yaramayacak. Hamilelikte nasil gürleşiyorsa emzirme döneminde de dökülmesi çok normal.benjm nerdeyse seyreldi saçım 6.aydayiz hala dökülmesi devam ediyor azalmasinj bekliyorum
cigdem_goktug blgeblk bende bekleyeyim barı o zamana kadar kel kalmazsam 😂 çünkü benim saçım da çok seyrektir normalde
cigdem_goktug eraysen keşke hamilelikte artsaydı ya benim artmadı malesef saçım ince telli ve seyrek şimdi çok sökülüyor inşallah zamanla azalır dedıgınız gibi sökülmesi
cigdem_goktug yaso36 bana da öyle diyen çok oldu da insan bi yerde yeter diyor ya banyoya girdiğimde vücüdümdan saç topluyorum bildiğiniz
berfgen Benimde evimin her tarafı saç artık toplamaktan yoruldum işimi gücümü bıraktım saçla uğraşıyorum
cigdem_goktug berfgen gerçekten bende öyle elime takılıyor koluma takılıyor kestirmeyi düşünüyorum artık
berfgen cigdem_goktug bende hep kısa kullanıyordum ilk defa uzatmayı düşünüyorum bu kadar döküleceğini beklemiyordum 😅
Asuoyku cigdem_goktug 6 aylık bebeğim saçıma dokunmaya korkuyorum, evin heryeri saç🤣 vitamin kullanıyorum ama faydası yok. Umarım kel kalmayız
Didem0101 cigdem_goktug her şeyi denedim o dönem hatta buraya post da açmıştım siizn gibi önerilerde bulananlar oldu ama fıs işe yaramadı şunu tecrübe ettim 3 aylıkken başlayan saç dökülmesi artarak devam etti 9 aylık falanken bir tık azaldı 12. Aya doğru artık hamilelikten önce ne kadar dökülüyorsa o kadar dökülmeye başladı
findikburunlusahra cigdem_goktug saçımı kestirdim belki biraz durur diye yine aynı zamanla geçer diyorlar sabırla bekliyorum avuç avuç saçım dökülüyor