Birbahargunu Gunes-1 merhaba 5 aylık bebeğim kol içinde var bugün baktım dirsejlere ve omuza da yayılmış Bioderma sürüyorum sönüyor ama kaybolmuyor siz buldunuz mu alerjik maddeyi yumurtadan şüpheleniyorum ben üzülüyorum kollarını öyle görünce sizin geçti mi yayildi mi acaba
elisa2203 Gunes-1 benim kiziminda yanaklarinda vardi doktor eger anne yada babada varsa kizinizda olma imkani var dedi ama bizde yoktu bol bol nemlendirdik 7 aydan sonra gecti
lemanaghayeva benim de oğlum 6aylık. 4ayında başladı boğaz altı ,boynunda var. Ancak anne sütü yiyor benim yediğim birşeyden olmuş dedi doktor. Ama 2aydı tam geçib gitmedi kızarıklık hala var hiç bilmiyorum
Gunes-1 Birbahargunu alerjik değil egzama dedi doktorumuz bir krem yazdı bir hafta onu kullandık o geçirdi sonra biodermayı kullanmaya devam ettim. Hala kullanıyorum bir kere küçük tekrarladı o da geçti gitti. Doktoro gösterin sadece bioderma ilk aşamada fayda etmeyebilir
Birbahargunu Gunes-1 sürünce geçiyor hemen ama surmeyince yine çıkmış bugün farkettim yarın götürecem doktora teşekkür ederim bazen cilt kuruluğu sorunu olunca da egzama çıkıyormus inşallah oyledir