KaynanaYiyen Selam kızlar. Kızım 18 aylık. Sandalet almak istiyorum. Ama iyi birşey istiyorum. Ortopedik falan. Öneri yapabilir misiniz bildiğiniz var ise?
Prenses_annesi22 KaynanaYiyen vicco bak istersen canbebe var instada cesıt cok kndı sıtesındende bkblrsın
queenmom_ KaynanaYiyen superstepte puma sandaletler indirimdeydi hala var mı bilmiyorum bi bakın isterseniz sitesine
KaynanaYiyen kimbumadam ya baktım da beğenemedim bi. Viccoda sarı üstü bez sandaletlerden istiyordum ama. Sitesnde bitmiş. Diğer sitedekiler de bilinmedik satıcılardan olduğu için güvenemedim çok.
KaynanaYiyen kimbumadam izmirde yaşıyorum. Babam hediye almak istiyor da kızıma. Canbebeye gideceğim bi onunla hafta içi. Belki bulurum. Orda orjinal ürünler var çünkü.
kimbumadam KaynanaYiyen Yaa çok tatlı☺️ mağaza stok bak canım yoksa ve illa istersen İstanbul’dan bakarım bende adrese teslim oluyorsa direkt göndertirim💞
nescafebagimlisi Benim bebeğimde 17 aylık neredeyse nasıl sandalet önerirsiniz acaba önü kapalı olanlardan mı yoksa açık olanlardanmı , postu görünce bilgi almak istedm