melissk merhaba arkadaşlar grip oldum emziriyorum ilaç kullanamıyorum. Hastalığı nasıl atlatabilirim bildiğiniz bir şey var mı?
berrakmutlu melissk üst solunum yolunuzda problem varsa kesinlikle deniz tuzu spreyi kullanın burnunuza ve karbonatlı suyla gargara yapın sürekli. Parol ve bitki cayı. Kötüye gidecek gibiyse de hic beklemeyin evde ben direkt hastaneye gidip parol ve c vitamini serum alıyorum emzirmeyle ilgili problem yaratmıyor. Bir tık daha ileriyse antibiyotik. Ama bence ilerlemesin bir an önce önlem alın ben hic beklemiyorum artık evde hasta olacak gibiysem aksam da olsa gidip serum alıyorum, gecmis olsun.🙏🏻
ipegimsi melissk ben nurofen kullandım siz de kullanabilirsiniz osman gönülal çocuk doktoru kullanabileceğimiz ilaçlar listesi yayınlayacaktı canlı yayınında kullanabilirsiniz demişti çok ağır geçti iki haftadır atlatamıyorum kullanmama rağmen
annemioldumbensimdi_ melissk sarımsak bal ve limon karıştırıp yutarsanız faydası olabilir hem emziriyormuşsunuz bebeğe de iyi gelir
melissk ipegimsi ipegimsi evde var kullanayım bende bebeğe geçecek hastalık diye korkuyorum yoksa çok ağır değilim ama bir an evvel iyileşsem iyi olur
NareDefne Zencefil , zerdeçal , bal , sirke 1er tatlı kaşığı üzerinde yarım limon sık tüket . Ben hasta olmasam bile nadiren tüketiyorum hasta olmamak için ☺️