mizginelif kimbumadam Yaa evet çanta ve toka eksiğim kaldı ama çantayı nerden nasıl bulucam ne yazıp aratıcam bilemedim 🙄
kimbumadam mizginelif butterfly dream Trendyol Burdan baksana bi canım örgü modeller var Elin yatkınsa kendin de yapabilirsin
kimbumadam Aptalllarsizi Ben gibi doğrusunu yeni öğrenirdin anlaşıldı😂 Bizde giyerdik küçükken yün değil de yumuşak olanlar varya
Aptalllarsizi kimbumadam bilemedim netten baktım 😂yani bence siz mevsimlik kalın ekstra bi bayramlık daha alın bütçeniz varsa ne olur ne olmaz
Aryaveannesi22 Baby_5 eee almışsın ya neden simdide almadım diyosun psikolojik sorunların var sanırım
Baby_5 Aryaveannesi22 eski olan var senin var bence sorunun saçma insansın aldıysan aldın kendin Banane eski kıyafetlerini giydircem anladın anlamadıysan yeniden söylerim
kimbumadam Aptalllarsizi siz demesek geriliyorum😂 @-kizimkaraca- kombini beğendim yarın mağazadan beden bakim☺️
Aptalllarsizi kimbumadam oyy tşk ederim bende samimiyeti severimde bu platformda sen ben diye konuşurken hayırdır askerlik arkadaşımıyız diye triplere giren var bu yüzden biraz mesafeli konuşuyorum 😅ama sen iste yeter cağnım
mematiii tuqceeeee aa benim kızımda 9aylıkk vallaha anneannesi bayramlık alıcam diyor ama,onun haricide elbisesi var kızımın benimkiyle uyumlu benim elibisemin boyu kesilcek sadece ıo kadar
Ftmnr16 inci86 teşekkür ederim 😍 ayakkabı Waikiki tulum Instagramdan miniğimin.cicileri sayfasından çok güzel elbiseler de var