Ltfy Arkadaşlar mama veriyorum kızıma ama balçıklaşıyor kusmuğu ağzında çıkarmıyor da sizde öyle oluyormu? Suyu ne kadar veriyorsunuz mama verirken? Az önce yine bir atak geçirdik nefessiz kaldı kusamadı balçıkladı mama boğazında 😟
busra37 Ltfyoyy yazık yavruvağa. ben mama kullanmadım hiç ama isteği kadar su verin bence istemeyince açmaz ağzını zaten
ZeynepEceninAnnesii Ltfy mama verdiğim için bende su veriyorum canım genelde kendi ne kadar içerse 10-20-30 cc değişiyo .
Tgbh28 Mamadan sonra neden su veriliyo ki ? Benim bebeğim 1 ay 13 günlük günde 1 sefer mama veriyorum bendemi su vermeliyim zararlı değil mi 🤔 bilgilendirirmisiniz benide ?
Tugceaydnn Tgbh28 sadece anne sütü su ihtiyacını karşılıyor ama mamada dışarıdan müdahaleli beslenme oldugu için ve içeriğinde anne sütüne yakın olmasına rağmen toz karışım oldugundan mama su ihtiyacını karşılamaz bende günde 4 5 çay kaşığı veriyorum vermediğim zaman agzı bogazı falan kuruyor hatta uyumadığında bir keresinde su verdim dürek uyudu rahatça o günden beri veriyorum az az
Ashraaa Ltfy Canim doktorumuz suya gerek yok dedi. Ben arada veriyorum yine de. Mama balcik seklinde oluyorsa mamayi hazirladigin su sicaktir.
Ltfy Ashraaa aslında çok sıcak suda kullanmıyorum bebelac nutrikonfor kullanıyoruz biraz kıvamlı bir mama. Ama dediğiniz gibi dikkat ettim olabildiğince ılık suda yaptım mamasını sanki daha iyi oldu biberon da bile farkettim tortu lu kalmadı. 🙏 Teşekkür ederim bu bilgi için💐🙏
Gamzelii1312 Benim bebegim de 18 günlük ayni Tarif ettiginiz gibi oluyor hem Mama hem Anne sütü aliyor daha benimki kücük dimi su vermeme gerek var mi
12_yil_sonra Gamzelii1312 bana çocuk doktorum dedi mama veriyorsan az da su ver diye . Meme + mama veriyorum ilk günden beri
Gamzebysl Ltfy 30 cclik alıştırma bardakları var ona koyuyorum istediği kadar icip icmicefi zaman diliyle itiyor
Ashraaa Tgbh28 Doktorunuza sorun ama zaten anne sutu ile besleniyormus bebeginiz. Ben sadece mama ile besliyorum ve nadiren veriyorum.
Elmaliseker Ltfy her mamadan sonra bikc cay kasigi su vermelisin bebgn buyukse biberona koy istedgi kadr icer zatn
Sevinc93 Benim oğlum da 3,5 aylık. Mamayla besleniyor. Fakat doktorumuz 6.aya kadar asla su vermeyin dedi. Mamanın da 60%ı su zaten dedi. Ben su vermiyorum bi sorun da yaşamadık henüz