sze_ Merhaba az önce cahilliğin daviskasini yaptım çok pişman oldum bebeğimin kulağı ağrıyor önce sütünü damlat geçer dediler uydum ama geçmedi zeytinyağı köy dediler tuz ekleyip tuzu ben eklemedim ama sadece zeytinyağıni ılıtıp çay kaşığıyla birer tane koydum bişey olur mu lütfen akıl verin randevu alıcam kulak için ama zeytinyağınin zararı olur mu lütfen deneyimli anneler bakin
Eylul301023 sze_ bana doktorum banyodan önce zeytinyağı damlat kulaklarina yıkarken yıkanır içindeki pislik akar dedi daha güzel temizlenir dedi ama tuz koymayın tabiki
Poly-ana sze_ Anneme de ben bebekken doktorum sütünden burnuna gözünü kulağına damlatabilirsin temizler iyi gelir enfeksiyon falan olursa demiş zamanında ben yapmıyorum ama bazı doktorlar tavsiye ediyor zeytin yağını bilemiyorum ama doktora götürmenizde fayda var
sze_ Poly-ana taksiyi aradım iftar vakti olduğu için gelmedi yine en kısa zamanda gideceğim ama bir şey olur mu uykusu geliyordu uyudu zararı dokunur mu
Eylul301023 sze_ bir şey olmaz ben doktorumun demesiyle banyodan önce arada yapıyorum çok güzel temizleniyor cidden ama ağrısının sebebi hastalıksa onu bilemiyorum ben kulakları temizlensin diye dediği için yaptım
Poly-ana sze_ Yok canım benim nolcak kulak ağrısı için doktora gidin demek istedim ben yeri geliyor kusuyorlar kaçıyor banyoda su kaçıyor kendileri yemek yerken kulaklarına sokuyorlar falan hahah oluyor bunlar bir damla sütten zeytinyağından birşey olmaz tuzu atmamakla iyi yapmışsın ama dişten ağrıyor olabilir
sze_ Eylul301023 çok teşekkür ederim biraz rahtlattiniz beni ılıtıp koymuştum kulağına ağlayınca da korktum acaba hata mı yaptım diye
Eylul301023 sze_ rica ederim ama içiniz rahat edicekse yine de götürün belki hastalıktan kulağı agriyordur
GezginPaNDa sze_ orta kulak iltihabına anne sütü ve zeytinyağı damlatmak iyi geliyor. Daha bugün araştırdım oğlumun orada kulak iltihabı var
sze_ GezginPaNDa iltihap mi bilmiyorum sadece elini kulağına atıyor ve ağrısı var yani bu yüzden zeytinyağı koydum ama damla değil çay kaşığıyla koydum
Aselincimom sze_ zeytinyağını bende duymuştum ama hiç yapmadım doktora gitmekte fayda var geçmiş olsun
Melez4453 Benim kıImda dün gece sabahladı kulak ağrısındsn aklıma süt geldi Ama Sonrs hatırladım asla koyma demişt kbb Orda ki enfeksiyonu arttırır demişti Sabah dr a götürdüm kulaklar kızarmış dedi antibiyotik verdi Yani bence yapmamak lazım o tarz seyler
Biranne1bebek sze_ zeytinyağı normal zamanda olsa yani kulağı ağrımıyor olsa bir şey yapmaz da enfeksiyon varsa bilmiyorum ama süt kesinlikle damlatmayın süt dış ortamda çok çabuk bakteri üretir daha kötü olabilir geçmiş olsun