Coynes cansu3545 bizim ailelerde daha fazla oluyor menu bende esasinda karsiyim 6.5 aylik bebekle bakalim nasıl olcak😂
Nobodyyy111 delirmeceler evet o da çok güzel bir fikir ama ben daha önce hiç meze yapmadım 🫢 önerebileceğiniz tarifler var mı YouTube dan bakarım yapılışına
delirmeceler Nobodyyy111 yoğurtlu patlıcan yoğurtlu kabak üstüne ceviz pul biber ve yağ ile havuç tarator yoğurtlu kereviz ve teretür marulla yapılıyor bir bakın börek yanınada güzel gidiyor
Nobodyyy111 cansu3545 ben yemek yapmaya çok aşina değilim YouTube a yazsam çıkar heralde tarifler dimi 🤭 çok teşekkür ederim 🌸
agzimizintadikacmasin Nobodyyy111 zeytinyağlı barbunya çok iyi olur Yeşil fasulye Yaprak sarma( pilav var ama olsun sarma her türlü gider) Zeytinyağlı türlü bile olur bu menüye diğerlerini yemeyen seçenek olur Bir de bu menüye yoğurtlu kereviz mezesi şahane olur
Nobodyyy111 agzimizintadikacmasin yaprak sarma çok güzel olurdu ama bebekle onu yapıcak vaktim yok zaman kalmadı çünkü. Kereviz çok seviyorum zeytinyağlı kereviz yapıcaktım ama ana yemekte de patates olduğu için vazgeçtim. Bu şekilde yoğurtlu meze olarak yapmak çok mantıklı bir de zeytinyağlı barbunya yapayım o zaman
agzimizintadikacmasin Nobodyyy111 kerevizin yoğurtlu mezesi çok güzel oluyor bol ceviz köy emin ol herkes bayıla bayıla yer pratik bir şey olsun istersen süzme yoğurda dereotu tuz kat karıştır ceviz büyüklüğünde top yap dışına ince salatalık kes yaprak şeklinde topa sar tuttur kürdanla al sana meze iki dk da tamam bir de lezzetli olur 💐💐
minikpandam-_- Coynes @Nobodyyy111 @cansu3545 kızlar benim menüde eksik bir şey var ama bulamadım bana da bakar mısınız Mercimek çorbası Börek çeşitine karar vermedim Baget kızartması Pirinç pilavı Salata Havuç lahana tarator(üst üste koyuyorum) Yaprak sarması Kadayıflı muhallebi Ortaya koymak için bir çeşit daha yemek yapsam mı yaparsam ne olabilir sizce bu arada 7 kişi olacağız bebekleri saymıyorum tabii
Coynes minikpandam-_- bende sulu bir yemek Yapsammi diye düşündüm esim yeterli olduğunu söylüyor Buzlukta taze fasülye varsa olabilir Bezelye olabilir Barbunya Nohut Bu tarz yemekler ikinci bi alternatif oluyor
Nobodyyy111 minikpandam-_- menünüz çok güzel ama ana yemek çok kuru değil mi? Kızartma yerine sulu bir yemek tercih etseniz daha güzel olur gibi geldi bana
Nobodyyy111 Mercimek çorbası Fırında İzmir köfte Pirinç Pilavı Zeytinyağlı barbunya Yoğurtlu kereviz üzerine ceviz ve yağ Salata Peynirli tepsi böreği Tatlı portakallı revani Bir de içecek olarak Hibiskus şerbeti Böyle oldu mu sizce
Nobodyyy111 agzimizintadikacmasin kız o nasıl 2 dakikalık meze tek uğraşıyosun daha zahmetli geldi bana 🤭 kereviz güzel fikir onu yapim bence . Teşekkür ederim 🌸
minikpandam-_- Nobodyyy111 örneklere açığım 🥰 geçen et sote yaptım aynı şey olmasın diye tavuk yapayım dedim aslında 😅
Nobodyyy111 minikpandam-_- fırında tavuk nasıl olur patatesli bol soslu ? Hem kızartmayla uğraşmazsınız daha pratik olur