tasdemirrr bebeğinizin saçları eşit uzasın diye kestirdiniz mi kızlar bizim bebenin ensesi uzun diğer yerleri kel ama kıyamıyorum
balli_cilek tasdemirrr 9 aylığız evet 1 yaşında inşallah kestireceğiz sıfıra yani bizde illa ki bir kez sıfıra vurulur bebeğin saçları 🤗
Menessasmom tasdemirrr of bence kestirin bi an önce biz 17 aylık oldu kızım şimdi kıyamıyorum ama bazı yerleri seyrek keşke küçükken kestirseydim ☹️ Şimdi 2 yaşına girecek kel kel dolaşsın istemiyorum yürüyorda şapka falanda takmaz yazda geldi
uykucux tasdemirrr iki oğluma hiç açılmadan kesmiştim ama kızıma kıyamadım 2.5 yaşında keşke kesseymişsim hem ince telli hem dediğiniz gibi yarı uzun yarı kısa
Ervam201022 Bende kıyamadığım için kestirmedim ama çok pişmanım bebeğimin saçları arkadan döküldü üstleri şimdi dökülen yerde çıkanlar kıvırcık üstte kalanlar düz ve daha uzun eşit değil her bir teli farklı uzunlukta
Deletedmom_116 Eşitsizlik olsaydı mutlaka kestirirdim. İlerde daha zor olur çünkü. Hem hızlı uzar zaten. Ecowell şampuanı tavsiye ederim çok güzel uzatıyor ve ipek gibi yapıyor saçları :)