Angelangelll Ikibucuk yasindaki oglumun kulak arkasinda enseye dogru lenf nodlari vardi. Simdide kasiklarinda farkettim basina gelen varmi cok korkuyorum uyku bile uyuyamiyorum
Bebegim38 Angelangelll yıllar önce benim oğlumun vardı kulak arkasında. Grip ve enfeksiyon zamanlarında fazlalaşırdı. Çok kez doktora gittik. Ultrasonla da baktılar. Enfeksiyona bağlı dediler. Şükür büyüyünce kayboldu. Umarım sizin de o şekilde olur. Size doktor ne dedi.
Angelangelll Bebegim38 umarim kaybolur bizimde. Henuz yeni farkettim randevu bulamadim. Gecen ay korona olmustuk su anda azi disi cikiyor ondan olabilir mi
Bebegim38 Angelangelll olabilir inşallah ondandır aklınıza kötü şeyler getirmeyin. Götürünce zaten hemen bakıyorlar. Dualarım ve iyi dileklerim sizinle 🤲🏻
Melekannem Angelangelll benim boynumda karnımda ve kasıgım var doktor covid geçirdin mi dedi onkoloji doktoru ben 2 yıl önce geçirdim ama yakın zamanda geçirmiş olmam gerekirmiş ona bağlaması için inşallah coviddendir benimki de 😞 size de geçmiş olsun
Angelangelll Melekannem gecen ay korona olduk sanirim cunku on gun boyunca kokuda gitmisti agir hastaydik umarim ondan olan biseydir