yanaklibebek Kızlar, meme reddinden dolayı çok zorluk çektim ve çok az kilo almış🥹 Doğum kilosu ve her ay alması gereken kilo miktarını ölçen uygulama var mı bildiğiniz? Sizlerde de meme reddinde kilo kaybı oldu mu?
zk1611 yanaklibebek bizimkide 4.ayda 300-400 gr falan almış sizinki ne kadar almıl hem mama hem meme gidiypruz ona rağmen az almış birde siz tek emziriyor musunuzve almayıp ağladığında napıyorsunuz ben hemen mamaya yönelmek istemiyorum zorda kalınca veriyorum ama çok ağlıyor öyle olunca
Deletedmom_113 yanaklibebek ilk iki ay birer kilo aldı son iki ay da 500 Gr aldı her ay tabi zayıf doğduğu için akranlarına göre gerideyiz
zehross00 yanaklibebek Sadece emziriyorsunuz sanırım, belki sütünüz yetmiyordur. 4. aya geldikten sonra bebekler artık doymuyor mama da verin isterseniz
yanaklibebek zk1611 220 gram almış🥹 Ben hiç mama vermedim ek gıdaya 1 ay kalmışken de vermek istemiyorum aslında Reddedince ayakta deniyorum yatırarak denedim
zk1611 yanaklibebek doktorunuz ne dedi ilerleyen zamanlarda hareket arttıkça alma miktarıda azalacak ama ve ilk ay tadım ayı olduğundan doymasını bekleyemeceksiniz o yüzden bilemedim ama doğum kilosunun iki katına ulaştıysa eğer sorun yok bence bizimki doğum kilosunun 2 katına geldiği için problem görmedi
yanaklibebek zehross00 doktoru bekliyorum başlayalım derse başlıycam 🥹 Bide alerjik bebe ve mama da kabul etmiyor napcam bilmiyorum
bussyy1710 Benim bebeğim 3-4 ay arası 500 gram almış. Alerjik bebek mama ve anne sütü alıyor. İlk 3 ay 1 kilo civarında almıştı.
Aselincimom yanaklibebek az almış evet ama şuan ki kilosu güzel sıkıntı etmeyin meme reddi olunca her çocuk az kilo alıyor benim kızım mama ile besleniyor 4 ay 9 günlük 6500 şuan 2990 doğmuştu 1 buçuk aylıkken emzirmeyi bıraktım daha doğrusu bebeğim bıraktı emmedi o zaman 300 gram civarında almıştı canını sıkma uyurken emzir hala devam ediyorsa red
Badeninannesi1 yanaklibebek o dönem bişey oluyor sanırım benım kızımda da öyle olmustu hatta saglık ocağı 15 gün sonra tekrar bakalım falan demisti Ama ek gıdaya az kalmıs doktorunuzla konusun bellı erken baslatır bizde öyle olmustu
yanaklibebek Badeninannesi1 bi doktorumla konuşayım, olmadı 15 gün sonra kontrol veya hafta da 1 geleyim diycem Çünkü sütüm var eminim
yanaklibebek Aselincimom şimdi de parmağını sokup memeyi çıkarıyor parmağını emiyor Eşim bişi anlatırken dönüp ona bakıyor 🥹 Sizin maşallah çok iyi, benimki az almış doğum kilosuna göre bugün gittim daha yeni sayılır çok üzüldüm🥹
Aselincimom yanaklibebek keşif döneminde olduğu için bunları yapması normal benim kızımda mamayı 3 çekiyor sonra çıkarıyor etrafa bakıyor aguluyor devam ediyor
yanaklibebek Aselincimom ayy çok zor ya bu analık 🥹🙈 etrafı keşfetse bir dert keşfetmese daha da zor zaten 🥹 Çok teşekkür ederim 🌸❤️
ugze Bizde de red olmuştu ve 3.ay hiç kilo almamıştı ek gıdaya erken başladım.gerçi yurt dışında 4.ay zaten tadıma başlıyorlarmış. Meme reddi oldugunzaöan ayakta sallayarak emzirmeye çalıştım çok istemediği zamanlar ona bıraktım emme aralıkları uzadı acıkınca emiyprdu güzelce