SeverusSnape leylatlbs ılık su ve pamukla temizleyin, kurulayın, kolay emilen bir pişik önleyici krem sürün. Gün içinde de tekrarlayın. Bepanthol baby kullanıyordum ben.
bsegrgl Shaggy_ benim kızım da 2 aylık onda da oluyor ilk bir ay krem kullandım sonra kremlerin zararlı olduğunu öğrendim ve zeytinyağı sürmeye başladım bir aydır asla pişik olmadı kesinlikle zeytinyağı derim
leylatlbs SeverusSnape bende onu kullanıyorum ama pişik kremi değil bende ki pişik önleyici pişik kremini mi alsam acaba
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Yazın kızımın boynu da olmuştu. Sağlık ocağına gitmişken boynunu da göstermiştik. Bir tane krem yazdı. Yıkayıp kurulayın Ondan sonra bu kremi sürün demişti doktor. Helkort krem adı
yeka38 leylatlbs mustela pişik önleyici krem ve mustela atopik cilter için olsn krem bir gün birini bir gün birini sürüyorum susn hiçbirşsy yok koltuk altlarına da aynı şekilde
SeverusSnape leylatlbs alabilirsiniz, pişik kremi tedavi edici özellikte olur. Daha kısa sürede etki edebilir belki.
Bus1903 leylatlbs pişik kremi sür kuru tut sürekli. Koltuk altlarınada bak oralarıda ciddi anlamda pişik olabiliyo