Poncikkkk Kızlar bu aralar dolandırıcılık çok artmış bilgileri bir şekilde ele geçiriyorlar adıma kredi çekilmişse nerden anlarım adıma herhangi bişey yok maaşımda yok cekilir mi kredi çekilse bile mesaj falan gelir mi nasıl anlarım
Deletedmom_9857 Poncikkkk Banka hesaplarınız var ise kontrol edebilirsiniz 🌸 Maaşınız yoksa yada bir gelir kaynağınız öyle kolay kredi verilmiyor ama şuan için
Poncikkkk Omeraslan bilmiyorum işte nerden öğrenebilirm onu merak ettim başına gelen olmuş mu diye sorayım dedim
Poncikkkk aliks sosyal medyada görmüştüm bilgileri ele geçiriyorlar bilmem kaç bin kişinin bilgileri yayılmş ondan sordum kuzeytobaby Berilsmom13
Brokolilim Poncikkkk İşin tuhaf yanı sigortası olmayana kredi veriyorlar olanlara vermiyorlar aklına kötü şey getirme boşver
yirmiikikasim23 Britneyspears bir dolandirilma hikayemiz varki tek kelimeyle onaylandi telefonda ve cekildi suanki parayla 400 binden fazla hemde
Poncikkkk Britneyspears ya altta yorumları okumuştum kredi cekilir cek senet diyordu olabilir mi diye de korktum acıkcsı
yirmiikikasim23 Poncikkkk onay kodu geldi soyleyince cat cektiler o zaman 25 bindi simdiki para 400 bin eder yani
Poncikkkk yirmiikikasim23 ne söyledilerde aldılar kodu sizden Allah belalarını versin yazık günah değil mi gerçektn artık vicdan kalmamş
yirmiikikasim23 Poncikkkk iste hesabiniza yanlis para gelmis ama sulalemi say desen sayar o kadar ellerinde bilgiler yemin ederim size. ve kredi cekildigi an saniyesinden 25 hesaba aktariliyo ordan 25 ordan 25. haram zikkim olsun gitti dunya altinimiz