yalnizannee_ Kızlar siyah küçük sinek uçuşuyor neye gelir onlar acaba biseye mi geliyor ölü balık gibi uçuyor zaten fermanları da yok ama çok rahatsız edici
merys yalnizannee_ ah kafayı yicem bunlar yüzünden asla ölmüyorlar doğal her şeyi denedim en son sinek öldürücü sıktım banyo yapıp hayatlarına devam ettiler resmen , azaldı ama hâlâ bitmiş değil 2 aydır
ereninannesi_ yalnizannee_ benim tuvaletimde ve mutfağımda var. Tuvaletteki apartman boşluğuna bakan yer açık ordan geliyor galiba. Mutfaktakileri de çözemedim nerden geldiğini. Tuvalette şeker sirke bulaşık deterjanı karışımı koymuştum o baya öldürdü ama mutfakta ise yaramadı.
Melike_ikra yalnizannee_ ay bunlar bende de var uyuşuk uyuşuk uçarlar. Bizim evin yanında ağaçlık çimenlik yerler var ordan geliyor sanırım
Melike_ikra Görürsem bende çeker atarım sana. İlaçlama yaptıktan sonra azaldı. Bide kapı pervazından çıkıyordu artık çıkmıyor
Evlatlarim52 yalnizannee_ mutfakta tezgah olsun masa olsun yemek artığı çöp olmasın her gece cipunuzu atin bir süre sonra artık gelmezler çöpe yemeğe geliyorlar
uykucukedi yalnizannee_ çöp sinekleri bunlar gitmesi çok zor evi sürekli havalandirir hatta bir örtü ile vura vura camdan çıkartın
uykucukedi yalnizannee_ 1 çay bardağı suya 1 yemek kaşığı sirke 1 yemek kaşığı bulaşık deterjanı 1 tatlı kaşığı toz şekeri karıştırıp sinek olan yere koyun 3 günde düşüyorlar resim koymayı beceremedim Instagram da görüp yapmıştım bende