deli_bir_hatun 5 yaşında eskiden konuşması iyidi çok az kekeliyor du ama bu aralar her cümlede kekelemey başladı hangi doktora götürmem lazım ya da doktora götürmem lazım mı bu durum geçici mi değil mi çok kararsızım
Zlm deli_bir_hatun ben dil terapistine götürmüştüm ama benim kızım daha küçüktü doktor çocukların bazılarında görülür bu 4-5 yaşına kadar geçer demiş. İsterseniz önce Bir psikologa gidin belki o öyle bir şey vardı onlar yönlendirir
FerideDeniz deli_bir_hatun 3 yaşındayken benim oğlumda da olmuştu. O zamanlar zihin gelişimi o kadar hizlanirmis ki dil gelişimi geride kalırmıs. Bu durumda olurmuş kekeleme. Strese girme, korkma durumları da tetikleyebilir tabii. Çocuğunuz son günlerde herhangi bir olumsuz olay yaşadı veya şahit oldu mu?
GezginPaNDa Korku üzüntü gibi tekikleyici bir durum oldu mu ? Önce psikiyatri götürün gerek görürse dil terapisine gider
kurtege Benimki de 6 yaşında kekelemeye başladı . Kulaklarında sıvı birikmiş duyma kaybı var . Boğuk duyar dedi doktor . Haftaya kulak tüpü takılacak . Acaba öyle bir şey mi ? Ya da yanında başka bir şey mi oldu . Korkmuş da olabilir
gzgnx FerideDeniz çok teşekkürler darısı bize inşallah. Bizimli öyle mesela aaaa aaa aaa aaa araba gibi sizinde mi öyleydi acaba