saliha20 Kızlar bugün aşı olduk sağlık Ocağı’ndan da kan damlası verdiler bebeği verdiğinden beri kakasında kan var normal bir durum bu durumu yaşayan var mı hiç ilk defa böyle bir şey oldu dört aylık olduk Yardımcı olursanız sevinirim
Kader3851 saliha20 demir damlası zaten kan gibi belki ilaçtır kan değildir bizde bugün aşı olduk bugün verdm ilk defa bakalm bizi neler bekliyor
birprensesanesi saliha20 sağlıkocağının verdiği kan damlası yapmıştır içeriği temiz değil imkanınız varsa özel verin.
Abaegrk saliha20 3 aydır kullanıyoruz demir damlası ama dışkı da kan hiç olmadı bence ilacı değiştirin
saliha20 Kader3851 Çok kişi kan ilacığından dolayı olduğunu söylüyor siyah kaka bile oluyor muş yani neredeyse gidip özel ilaç alacağım daha iyi diyorlar sağlık Ocağındaki pek önermiyor kimse
saliha20 birprensesanesi keşke daha önceden bilseydim hemen gidip özel alıp çocuğuma vereceğim çocuk kaka yaptığında resmen kan vardı içinde
Kader3851 saliha20 valla bn doktora sordum parayla aldığın ilaçta aynı bnce sağlık ocağınin verdiğini kullan dedi bugün başladık bakalm
Merva96 saliha20 sağlık ocağının verdiği hiçbirşeyi kullanmayın. Ekstra kan olduğu için doktorunuza gidin alerjide olabilir
saliha20 Merva96 başka alcam bugün hastaneye gittim doktor kanda enfeksiyon olduğun söyeldı o yüzden su ana kullanıyorum
Seher11 Sağlık ocağının verdiği ne Demir damlasını ne de D vitaminini kullanmayın içerikleri asla temiz değil.
kraliceee Birimde kan gelmişti çok korkmuştum doktorum Arada olabilirliğin söyled sadece tekrarlamasın dedi çok dedi
sevdazekiidriskagan saliha20 sağlık ocağının verdiği damlayı kullanmıyoruz biz cevremdede kullanan çok nadir insan var kendi doktorumuz oceans diye bir damla yazdı şükür birşey olmadı sağlık ocağındaki damlada paraben var deniliyor bulantı kaşıntı döküntü yapıyormuş diye duydum o yüzden de hiç kullanmadım
sevdazekiidriskagan Seher11 oceasn çocuğun kilosuyla alakalı 8 kilo bir bebekse 16 damla veriliyor 7 kilo ise 14
sevdazekiidriskagan Seher11 oceans marka mi . Sidefer var o kilo başı 1 damla dedi oceans alırsanız kilo başı 2 damla dedi doktorumuz.biz de oceans bulduk 2 damla damlatiyorum oğlum 8 kilo 16 damlayani