arsentopik benim kızım alerji mamalarını hiç sevmiyordu hala öyle ben açıkçası 3 gün kuralı falan değil de direk karnını nasıl doyurabilirim diye düşündüm muzu ezdim elmayı rendeledim bebek irmiği alıp suyla pişirdim hepsini karıştırdım içine de pekmez ve zeytinyağı ekledim doyurucu olsun diye direk bununla başladım. Sabah öğünü bunu verdim akşam öğünü yoğurtsuz tarhana aldım. Tarhanayı da doyurucu olsun diye önce mısır ununu kavurup sonra tarhanayı ekleyip yaptım baya koyu kıvamlı olsun diye. Sabah öğünü olarak yine avakado muz ve ceviz karıştırıyorum saf pirinç unu aldım onu da pişirip ekliyorum ben hersey doyurucu olsun diye uğraşıyorum açıkçası çünkü kilo alımı da baya azdı kızımın. Mesela bu akşam unu kavurdum içine patates havuç kabak ve sarımsak koydum pişirdim. Daha sonra çatalla ezip biraz zeytinyağı koydum. Bubların hepsini baya koyu kıvamlı yapıyorum tabi benim kızım alerjisini direk kakada kan ile belli ediyor herseyi önce tek başına deneyip alerji yapıp yapmayacağına bakıyorum daha sonra karıştırarak veriyorum .