Ahseninannesi44 Sezeryan sonrası ne zaman korse takmaya başladınız. Doktor 3 ay sonra dedi etrafımdakiler bir hafta sonra tak dediler. Sizler ne zaman takmaya başladınız yardımcı olur musunuz
Malaga Ahseninannesi44 bana doktor 1 hafta dedi ama cesaret edemedim. 10 gün sonra taktım hiç merak etme ilk başta bı dikişim acımış gibi oldu sonra aşırı rahat ettim.
bernnaa Ahseninannesi44 10-15 gün sonra taktım kancalı olanlardan almamışsındır inşallah ona girmek zor olur diğer cırtlı daha iyiymiş
berna9790 Ahseninannesi44 4 gün sonra taktım daha rahat ettim diyebilirim çünkü karnım bianda gidince aşağıya baskı oldu korse takınca ayaklandım hemen şimdi 15 günlük oldum hatta 10 gündür korse tayt giyiyorum gayet iyiyim
tugba2407 Ahseninannesi44 15 gün sonra taktım birşey de olmadı 3 ay sonra takmanın bir anlamı kalmıyor bence
Edaaaden Ay benimde pazartesi tam 1 ay olacak ama karnım genel olarak acıdığı için takamadim taksam daha mı iyi olur bilmiyorum ama bı sorun yaşadınız mı
Edaaaden tugba2407 karnınız acıyo mu peki yani daha 28 gün oldu doğum yapalı benim dikiş yerlerim üstü falan acıyo hala korse ile daha mı rahat hissederim ya da zarar verir mi acaba
tugba2407 Edaaaden 5 ay oldu doğum yapalım benim hala göbeğimin olduğu yerler uyuşuk ve arada ağrıyor takarken ilk başta ağrıyor ama sonra geçiyor istersen 40 dolsun oyle tak
Edaaaden Ahseninannesi44 bende pazartesi yinede doktora sorup denemeyi düşünüyorum siz yarın rahat ederseniz haber verin 🫣
berna9790 Ahseninannesi44 bende öyle aldım taktım memnunum şuan 19 gün oldu doğum yapalı 13 kilo verdim hatta
Edaaaden tugba2407 teşekkür ederim yani belkide daha sağlıklı olur bilmiyorum bakalım doktor ne dicek olmadı beklerim ya bu kadar bekledim sonuçta 🥴
Edaaaden Ahseninannesi44 alıştıkça hafifledi yani ay inşallah benimde rahat olur böyle bile acıyo hala gözüm korkuyo