06690669 Kızlar eşinizle şöyle uzandıgınızda sakın romantik biraz melonkolık duygusal felan dinlediğiniz şarkılar nelerdir aklıma gelmıyo düşününce sevdiğiniz hosuna gıden şarkıları söyleyınde bi liste hazırlıyım kendıme 😍
Taze_annecik 06690669 Sezen Aksu-Ben sende tutuklu kaldım. Gökhan tepe -Adı aşk olsun. Tan- elbet Çıkış müziğimiz- fikrimin ince gülü
Yineben 06690669 ben evde şeyi söylüyorum ‘ dam üstünde un eler tombul tombul memeler ’😃😃😇 oğluma söylüyorum eşimde eşlik ediyor🤣🤣🤣🤣
girlmam 06690669 biz daha çok komik saçma sapan videolu şarkılar açıp dans edip egleneriz daha bı iyi oluyor stres atıyoruz ama romantik müzik istersen onuda arada dinleriz solim Petek Dinçöz resul dindar teşekkürler şarkısı
06690669 Taze_annecik çıkış müziği 😂 sezen aksu cok seviyorm bunları indricem hep diger önerileride dinliycem birazdan 😚
Deletedmom_116 Mert demir Cehennemin Dibi çıkamıyorum şarkıdan o kadar güzel ki. Cem Adrian- Biz senle Cem Adrian- Sen benim şarkılarımsın
06690669 Deletedmom_116 mert demır bnde bugun dinledim ilk defa 😊 ay iyiki sormusum güzel parçalar geliyor düşününce bulamıyorum 😚
06690669 girlmam çocuklardan dolayı bizde sürekli pop halay açarız ama şöyle yalnız kalınca romantik iyi oluyor 😊 teşekkr ederim😚