Eylul301023 Yoğurt yapicam bebeğime 1 litreden ama yarısını mayalayip yapsam yarısını buzluğa koysam o yoğurt bitince çıkarıp mayalasam olur mu hemen sulanıyor ya yoğurtlar hiç öyle yapan oldu mu
Nobodyyy111 Eylul301023 ben öyle yapıyorum 3 litre alıyorum 2 litresini mayalıyorum 1 litresini buzluğa koyuyorum
Ecrininanasi Eylul301023 bişey olmaz yarısını kaynatmadan buzluğa atarsanız çıkardığınızda tekrar yapabilirsiniz.
Mtzzeynep Eylul301023 küçük küçük kavanozlara mayala açmazsan sulanmaz ve taze taze yedirmiş olursun. Yarım kilo sütten çok az çıkar zaten.
Eylul301023 Mtzzeynep küçük kavanoz yokta evde şimdi onun için öyle dedim hafta sonu çıktığımda Alicam normal büyük kavanoz vardı kendimize yaptiklarimdan
Nobodyyy111 Eylul301023 aldığım süt plastik şişede kullanıcağım kadarını alıp gerisini aynı şekilde buzluğa atıyorum
Eylul301023 mooomm01 evet ama onun yiyeceği çok az miktar olduğu için bir kavanoz bitene kadar 1 hafta sürer küçük kavanoz alacağım çıktığımda 🙂
mooomm01 Eylul301023 aynen küçük kavanozlara azar azar mayala gerisini de siz yiyin ona sürekli taze mayalamış olursun :)
1Meftuunee Merhaba ya bendede inen sütü var 1 haftadır dolapta duruyor yoğurt yapıcam dedim ama bozulmuşmudur acaba süt