Gulsahcvz Merhabalar kızlar şimdiden iyi yıllar sizden bir ricam olack prospan şurup kullananlar yazabilirler mi ne zaman kullandınız
Rabiaustkat Gulsahcvz canım kullandım. 3aylik civarı. Çok iyi bir şurup etkili öksürük için. 5bucuk aylık her hastalığında kullandık. Günde 3 kere bir çay kaşığı
Sumeyyeakmannn Gulsahcvz bende kullanıyorum harik bir ilaç öksürüge birebir hemen geçiriyor bebeklik döneminden bu yana 1 çay kaşığı günde 3 kere kullanıyorum 👍🏻
Gulsahcvz Çok teşekkürler benden yeni aldm bebegim 5ay 20gunluk teredut ettim tam oksurugu yok ama hirilti var oksurukte baslicak gibiydi bende baslamadan ilerlemeden ilaca baslayayim dedim
Rabiaustkat Gulsahcvz sabah öğle akşam bir çay kaşığı öksürüğü geçene yada yok denecek kadar azalinca
Kusananne Öksürüğü kesiyor fakat ciğerlerde sıkıntı varsa doktor kesinlikle önermiyor. Bence doktorunuza danışın. Bebeğim 2 buçuk aylık olduğunda sordum şuan ciğerlerinde balgam var onu çöpe at demişti
SevNurRel Gulsahcvz Bebeğim öksürük olduğu zamanlarda kullanıyorum günde 3 defa 2.5 ml şeklinde gerçekten çok etkili