Duygu_52AK Kızlar 3 yaşındaki oğlum dün geceden beri karnım ağrıyor diyor birde ishal olmuş bugün sağlık ocağına götürecektim ama doktor yokmuş evde ne yapsam iyi gelir rahatlar
151215 Duygu_52AK ay benim oğlum da dünden beri ara ara ateş ve ishal vardı muz ve leblebi verdim çok şükür azaldı
arasardaannesi Duygu_52AK bnde leblebı dıcektm ama dıkkatlı verın boğulmasın ufalayın pirinç pılav fln deneyın
Duygu_52AK 151215 evet canım dün gece ateşi vardı ateş düşürücü verdim ateşi düştü ama ishali hala var tamam canım çok teşekkür ediyorum
Aylizinannesi54 Duygu_52AK eczaneden enterogermina kids alın ilk içişte bile hemen kesiyor ishali geçmiş olsun
firuze00 Duygu_52AK doktorlar hicbisey yapmıyor eczaneden probiyotik al suyuna yada icecegine karıştır iki güne duzelir yeni atlattik 3 gün acildeydik ishal kusma sadece çinko ve probiyotik verdiler
mucizemprenses Duygu_52AK evet aliniyor zaten devlet karsilamiyor ilaci 300tl diye biliyorum bagirsak duzenleyicisi probiyotik
gamze28y Duygu_52AK probiyotik devlet karşılamıyor zaten eczaneye yaşını söyleyin bütçenize uygun bır probiyotik alabılırsınız ben maflor öneririm ama. Çinko kullandık bırde bız içirebilirsenız sade kefir ayran yoğurt mutlaka su