-Kuzika- Arasbebek2022 cekmeden uyusturuyor zaten birsey hissetmiyorsun sonra cekimlerde haliyle biraz agri oluyor ama tam uyusukluk gecmek uzereyken agri kesici icersen hissetmiyorsun zaten ertesi gün baya duzelmis oluyor. Ilk gün tukurmeyeceksin cekim yerindeki kan pihtisi gitmeyecek
buketadenatalay Arasbebek2022 valla korkutmak istemem ama benimkinde yaklaşık yarım saat falan sürdü korkudan bayıldım bir ara çok kötü bir andı benim için
neanladinyurdagull Arasbebek2022 ay berbat ya kök diş zaten köklü dişler en zor olan çekim benimde cekilecek korkuyorum gitmeye şuan antibiyotik kullanıyorum
Yesimblt Daha yeni başımdan geçen olay 🥲 çekimden iki saat sonra ateşim çıktı ve iki gün dirençli ateşim oldu hiç bişey yiyip içemedim
neanladinyurdagull Arasbebek2022 aynen öyle ben kendim için 💩u yedim diyorum bu aralar bu halde de bakmam gereken 4 yaş ve 4 aylık çocuklarım var eşimide saymazsam tabi😬
Arasbebek2022 neanladinyurdagull beterin beteri varmış yağ benim kide 2 yaşında bilirsin ataklar krizler falan bide emmeyi bırakma sürecindeyiz salı gününe düşürebilen diş randevusu bakalım dişin yarısı sallanıp duruyor beşik gibi belki çıkar o güne kadar ama kökü bende işte 😇