sevvgi mavideniz6 sık sık teklif et ama zorlama, uyukluyorken ver, bide beyaz gürültü açıp ver öylede tutuyolar
Defnegzm mavideniz6 7 ay 8 günlük doğduğundan beri zorla emiyor gece bile kabul etmiyor kendini geriye atıyor inatla emzirmeye çalışıyorum ama çok yorucu
aylizbebe Ben hala yaşıyorum 15 gün oldu ayakta gezerek emiyo ya da uykulu halde.. Az az. Zaten hep emerken uyurdu. Emmeyi çok sevmiyor sanırım
mavideniz6 aylizbebe ben de ayakta gezerek emziriyorum bebeğim 2 ay 8 günlük meme reddi için küçük mü acaba herkes 3-4 aylıkken yaşıyor bu durumh
mavideniz6 Defnegzm Evet gerçekten çok yorucu bazen çok sinirleniyorum ama onun için her şey , aç olduğunu bile bile uyutmak çok kötü
Pembebeyzmavi mavideniz6 hatır benim büyğk kızımda o kadarlıkken başladı hep ayakta hoplatarak emzirdim bir aya yakın sonra düzeldi
aylizbebe mavideniz6 bence büyüğü küçüğü yok ya bu durumu ara ara yapıyor muş bebekler.. Ama anne için çok zorlayıcı
yorgunanne51 7.5 aylık doğduktan sonra başladı 5 ay şiddetle devam etti elektrik süpürgesi sesi açıp hafif sallayıp uyurken emzirdim hala çok istekli değil