Yorgunanne30 Kızlar kızımla grip olduk kızımın burnuunu temizliyorum yine doluyor sabah bı kalktık diğer burnu tıkanmış fisfis sıktım sildim aspiratör le asla elletrmiyor öksürüğü hafif var karışık yazdıysam kusura bakmayın yardımcı olun ne yapabilirim 😔
NatashaRomanoff Yorgunanne30 ayağının altına viks sürün çorap giydirin bizde bir ay önce grip olduk soğana karanfil batırdım koydum kızımın odasına ve salona. Duş aldırdım sürekli içeriyi biraz daha sıcak tuttum duş özellikle çok rahatlattı kızım 4 günde atlattı benim hala öksürüğüm var geçmiş olsun çok çok 🙏🏻
Yorgunanne30 NatashaRomanoff teşekkür ederim zorla temizledim baya dolmuş burnu işte ıslak havlu attım o dediğinizide yapıyım şimdi 🌸
beceriklianne42 NatashaRomanoff kaç yasında kızınız oglum 2 aylık viks ayagına olr mu bilemedim daha cok küçük Dr ilaç vermedi bende burnunu sık sık temizledim baby Vac ile cektiriyorım hep
NatashaRomanoff Yorgunanne30 bizde zorla temizlemiştik gece özellikle çok tıkanmıştı eşim tutuyordu sıkı sıkı ben temizliyordum ama sabah akşam duşa soktum yani kendinizden örnek alın grip olunca sıcak suyun altında nasıl rahatlıyoruz 🩷
NatashaRomanoff Yorgunanne30 birde temizlerken ağlıyo ondan da sümük oluyo 😵💫 döngü halinde ama çocuklar hasta da olacaklar bağışıklık kazanıyor. Soğanı kesin yapın ama söyleyeyim evi komple soğan kokusu sarıyor o koku gitsin diye sonradan oda oda havalandırdım bu sefer soğuktan üşütecek diye de çok korkmuştum ama o koku bir hafta kaldı evde 😬
Yorgunanne30 NatashaRomanoff sorun yok iyi geliyorsa bnde hastayım kafam durdu resmen ateşi yok en son 36.7 sürekli bakıyorum ilk çocuk olunca 😔
NatashaRomanoff beceriklianne42 kızım 1 yaşında isterseniz doktorunuza sorun daha küçücükmüş Allah bağışlasın. Emziriyorsanız sürekli emzirin o zaman 15-20 dk’da bir. Bebek hasta olunca anne sütü ona göre antikor üretiyor.
NatashaRomanoff Yorgunanne30 benim kızımda da ateş olmadı sadece terlemişti çok 2. Günde zaten terlemeye başlayınca dedim atlatıyor iyi diye. Benimde aynı ilk ve tek ne yapalım onları büyütürken bizde bişeyler öğrenerek büyüyeceğiz Allah daha beter hastalık vermesin 🙏🏻🙏🏻
beceriklianne42 NatashaRomanoff evet öyle yapıyorum anne sütü alıyor şükür zatn memecı oglum ben vermeden kendi istiyor 🤷😂
NatashaRomanoff beceriklianne42 maşallah o zaman sürekli sürekli emzirin hemen toparlar inşallah 🥰🙏🏻 viks sürme durumunu doktorunuza sorun ona göre yapın 🥰
Blnmyndnklm beceriklianne42 bebekler cok daha cabuk atlatir emziriyosaniz bol bol emzirin kendinzidr sarimsak limon bal dan olusan kür var hastalanmayancocuk instagram adresi o kürü sabah aksam yiyin bebeginiz emerken onada gecer max 3gune sizde ods iyilesir