greattobeamom Merhaba herkese bebeğim 7,5 aylık yumurta sarısını sadece haşlayıp yoğurt ya da labneyle veriyorum ama yemek istemiyor çok az yiyor tavada yapıp verilir mi bu aylarda çırpılmış yumurta gibi ya da sizler nasıl veriyorsunuz?
pivpivpivahmedmuhsin greattobeamom Direkt sarısını ezip verebilirsiniz. Bir kaseye yoğurt koyup birkaç kaşık sonrasında boğazından kayması için verebilirsiniz. Böyle denediniz mi? Belki diğer şekilde midesi bulanıyordur. Yumurta ve labne biraz alakasız.
Allahkahretmesin1 greattobeamom sarı beyaz ayrımı yapmıyorum bazen haşlayıp bazen de tavada veriyorum
Buse_asya23 greattobeamom yumurta sarısı lor peyniri ceviz üzerine de biraz su ekleyip açıyorum o şekilde veriyorum benim kızım aşırı derecede yemeyen bir kız olduğu için arada bir 1 tane de cici bebe atıyorum
pivpivpivahmedmuhsin greattobeamom Yaa. Diğer arkadaşların bahsettiği şekilde pankek, omlet yapabilirsiniz.
melikegeyik Bebek irmigini pişirip içerisine yumurta sarısı ekleyip pisirebilirsiniz belki o şekilde yer bebeğiniz.
greattobeamom melikegeyik normalde çok bi şeylerle karıştırıp vermek istemiyordum tadına alışsın diye ama sanırım öyle denicem teşekkür ederim🙏🏼
irem1 Benim kızım ezilmiş şeyleri yemiyo illa kendi eline alıp yicek hep omlet verdim haşlanmış yemiyo. Şimdi de hiç yemiyo😅
melikegeyik Bu çokta karışık sayılmaz bence her gün haşlanmış yumurta vermekte biktirir yani çocuğu kendimizden pay bicelim aynı şeyi yemek istemiyoruz :) onlarada farklı şeyler verebiliriz
barbiee_ Benim oğlumda sevmemişti bir tatlı kaşığı pekmez katıyorum hem kokusunu bastırıyor hemde tatlandırıyor birde böyle deneyin belki sever 🥰
dlkuznnn greattobeamom ben yumurta sarısı içine 1 tatlı kaşığı yoğurt ile çırpıp tavada öyle pişirip veriyorum . Omlet yapıp da verebilirsiniz o şekilde de çok seviyorlar.