BilgeHanim Sizinde bebeğiniz geceleri saatte bir uyanmaya başladı mııı uykusuzluktan ölücemm. Bide çalışan anneyim. Atak mı var ne var bı haftada bebeğim 7.5 aylık
KeremA BilgeHanim 7 buçuk aylık ve benim bebeğim de başladı ben atak olduğunu düşündüm ama yok diyor uygulama
BilgeHanim momysskaan dişi çıkmadı acaba diş ağrısı mı ki? Ne denediysem sık uyanıyor. Normalde geceleri uyuyan bir bebekti
EbruKalkan BilgeHanim biz 8.ay dayız uyku gerilemesi ve diş çıkarma sürecindeyiz bende sizin gibiyim ne yazık ki ve 2 ila 4 hafta bu şekilde devam edeceğiz ne yazık ki 🤦♀️ hiç bir şey fayda etmiyor ne yazık ki sadece sabır gerekiyor
ayselzaza BilgeHanim benimkide öyle 6ay 23 günlüyüz 2 saatde bir uyaniyo . Ben ilk önce uyku geçişlerini meme ile yaoiyo diye gece beskenmesini durdurmaya çalışıyorum. Artik destekli şekilde kullaniyo beni. Sonra da dişe bağladım. Ama bu ay bitiricem sqt olayini cocuklar sağlıklı uyumuyolar.
barbiee_ 8 buçuk aylığız bizde de durum aynı. Hoş gerçi oğlum doğduğundan beri uykuyu sevmiyor sürekli bir direniş ağlama krizleri😩
Kuzey_1207 Benimki 7 ay 8 günlük ilk doğduğundan beri 2 saatte bir uyanır. Son zamanlarda saat başı yarım saatte bir uyanıyor, evet dişi çıkıyor ama bu uyanıklık çok fazla, psikolojim bozuldu :(
BilgeHanim Kuzey_1207 of kafayı yicem bazen bebeğime sinirleniyorum sonra ben napıyorum diyorum kötü davranmak istemiyorum ama o kadar yoruldum ki ev iş bebek.. uykusuz yorgunum hiçbişeye yetişemiyorum dinlenemiyorum eşim de destek olmuyor çöktüm..
BilgeHanim Bugün 7 ay 19 günlük. 2-3 gündür geceleri uzun uyumaya başladı. Ataktı geçti sanırım. Allahım çok şükür. Uykulara doyamıyorum ohh