bebekgoktug Bugün aklıma hiçbişey gelmiyor oğlum 10 aylık genelde çorba içiyor öğlenleri bazen irmikli myveli muhallebi yapıyorum. Sizler neler yapcaksınız bugün fikir olsun birbirimize 😇
silaa66 bebekgoktug havuç ve karnabahar haşlıycam yoğurt,irmik ve sarımsak ekliycem 🙌🏻 yani bize yaptığımız havuç tarator gibi düşün😂
Zumra_Fatma bebekgoktug bebem 1.5 yasinda ama sianda ona sulu patates yemegi yanina sebzeli bulgur pilavi
Minikturtaannesi Benim kızım 9,5 aylık ben tarhana çorbası ve tavuklu patates yemeği vericem canım seviyor ikisinide bide bu aralar hasta o yüzden sevdiği şeylerden veriyorum
bebekgoktug Minikturtaannesi gecmiş olsun canım benim oğlumda tarhana corbasınk çok seviyor günde kaç öğün veriyorsun
balli_cilek Minikturtaannesi tavuğu nerden alıyorsunuz acaba yani normal marketten ya da kasaptan aldığınız mı
bebekgoktug Aslicamm ben henüz hiç balık vermedm biraz alerjik bir bebek yani henüz gıdaya yok ama doktorumuz erteledi de denemek istiyorm nasıl yaptınız köfteyi
Aslicamm bebekgoktug ben 10 aylıkken palamut ve sonrasında somonla başlamıştım balık vermeye ama onları sevmemeye başladı şu an 23 aylık bi iki aydır levrek deniyorum. aslında levrek dip balıklardan ben sevseydi yüzey balıklarından devam ederdim muhakkak. Levrek köftesini de aslında normal köfte yapar gibi de yapabilirsiniz soğanlı sarımsaklı filan ama ben usendigimden levreği önce zeytinyağı ve baharatla airfryerda 10 dk pişiriyorun sonra kılçıklarını ayıklayıp içine 1 yumurta kıvam alana kadar da tam buğday galeta unu ekleyip minik toplar haline getirip airfryerda 5 dk 160 derecede pişiriyorum
Taze_annecik bebekgoktug Benim kızlarım biraz büyük 2 buçuk yaş ve 1 buçuk yaş. Kıymalı bezelye ve domatesli bulgur pilavı yanına cacık. Birazdan da yoğurtlu irmikli muzlu muhallebi yapıcam.