Hanımlar normalde buraya dertlerimizi yazıyoruz ben bu sefer öneri olarak yazmak istedim
Biliyorsunuz ki gaz en büyük problemlerden biri ve bende bundan baya çekmiş bulunmaktayım gaz kabızlık her şey vardı denemediğim probiyotik laktoz damlası vs. herşeyi denemiş biri olarak yazıyorum belki birilerine bir faydam dokunur öncelikle benim oğlum meme çok alamadı malesef sütüm fazla yoktu mama ile besleniyor ve denemediğim mama kalmadı diyebilirim eğer bebeğiniz 2 aylıktan küçükse ve mama alıyorsa evolvia ac kullanın neden 2 aylık diyorum çünkü sonrasında kabız yapıyor 2 aylıktan büyükse bize en iyi gelen mama golden goat damla olarak ben birşey kullanmıyorum çünkü çok fazla içti ve hiç faydasını görmedi yavrum ayrıca her gün mutlaka 1 kez clinikid gaz çıkarıcı masaj yağıyla masaj yapıyorum hem ayaklarına hemde karnına ve ayaklarına sürüp masaj yaptıktan sonra çorap mutlaka giydirdim şimdi 4 aylık olduk ve gaz sancılarımız yok denecek kadar azaldı 🙏🏻 eğer bir çözüm yolu arıyorsanız deneyin derim umarım sizlerede faydası olur