tugbavepamugu Kızlar bebeğim 4,5 aylık geceleri emmek için 8,9kere uyanıyor bazen daha fazla uykusuzluktan salak gibi oldum emzirmeyip tekrar uyutayım diyorum yırtınıyor. Normalde geceleri 3 kere uyanırdı 4. Aya girdik gireli gece uyku düzeni bozuldu. Bu durumu yaşayıpta kendiliğinden düzelen var mı yoksa da neler yapıp düzelttiniz? 🤦🏻♀️
_mltm tugbavepamugu 4. Ay uyku gerilemesi büyük ihtimal benim kızımda öyleydi 4. Aya girdikten sonra geceleri 10 defa kalkıyordu bir gece saydım 13 defa kalkmış gündüz kısacık uyuyup uyaniyordu yarım saat sonra tekrar uyumak istiyordu şuan 6. Aya yeni girdik düzeldi yine kalkıyor ama üç dört defa gündüzleri daha düzenli uyumaya başladı düzelir inşallah gönlünüzü ferah tutun
Adasmom_ tugbavepamugu aynı durumdayım 3 kere kalkan çocuk saat başı kalkıp emmek istiyor ve yatırınca eli kolu durmuyor kendini uyandırmak için uğraşıyor sallıyorum yok kundak yapıyorum yok kafayı yicem 1 haftadır . Hem diş çıkarmaya çalışıyor ondan mı 4. Ay atağı dedikleri mi öyleyse ne zaman bitecek bu
inci33 4.ay atak ayı en zor ataklardan biri . Bizde yeni çıktık ordan canımız çıktı 4.aydan çıkana kadar çok zor Allah yardım etsin a
alyahifa Vallahi 10 gün kaldı 4. Ayın bitmesine sanki 10 yıl gibi … uykusuzluk ,bel ağrısı , kucaktan inmeyen bebek , uyku eğitimcilere bile başvurdum . 4.ay atak uyku gerileme ayı dediler . Eğitim verilemezmis , o yüzden sabır diyoruz