345878 Kızlar bebeğim 5 aylık öksürüyor ve ateşi çıkıyor doktora götürdük ciğerlerinde bir şey yok boğazında da yok geniz akıntısı var az dedi ve zaditen damla verdi ne yapabilirim gece de çok öksürüyor alerjiden kaynaklı olabilir dedi doktor ama ateş var
Melikemg 345878 benim kızım 5 buçuk aylık öksürük olduğunda hemen dut pekmezi ve zeytinyağı karıştırıp ocakta ısıtıp bir tatlı kaşığı veriyoridm çok şükür iyi geliyordu arkası da şu veriyordum kesiyordu öksürüğü
Mervemdlflflfl 345878 aynısını 4 aylık bebeğim yeni atlattı üst solunum yolu enfeksiyonu heniz akıntısından dolayı öksürüyor 1 hafta 10 güne anca geçti burnunu temizleyin sürekli 2 günde bir yıkayın geçer
Melikemg esma_24 ben 4 buçuk aylıkken vermiştim hep doğal şeyler yaparım evde ondan sonra geçmezse hastaneye gideriz
Mervemdlflflfl 345878 evet hafif ateş oldu 3 gün duş aldırdım hep beslenmek istemedi zorladım tabi mızmızlık oldu
Mervemdlflflfl Ucansupurge zaditen alerji evet ama eczacı bana burun akıntısını önlüyor dedi alerji şart değilmiş