yasmin66 Kızlar 1.5 yaşında kızım var güneşli havada dışarıya çıkartıyorum ama sürekli gözü sulanıyor gözünü açamıyor etraf aydınlık olunca bakamiyor etrafa başına gelen varmı sizce neden oluyor
KaynanaYiyen yasmin66 güneşe alerji başka birşey. Biz bile zor bakıyoruz aydınlıkta. Sürekli çıkartın alışacaktır. Olmadı şapkası yoksa mutlaka alın rahat etsin. Benim kızımın güneşe alerjisi var mesela. Sürekli hapşırır. Yüzü gözü benek benek kıpkırmızı olur.
Ucansupurge yasmin66 Zamanla parlakliga alışır, sürekli kapalı alandaysa güneşe bakmakta sıkıntı yaşıyor olabilir güneş alerji bambaşka birşey çünkü
yasmin66 KaynanaYiyen sürekli hapşırıyor zaten şapka da takıyoruz hemen hemen hergun çıkıyor da çok aşırı rahatsız oluyor
Yeniannee23 @yasmin66 benim oğlumda 1 yaşında bizde aynı hiç bakamiyoruz güneşli havada etrafa hep golgedeyiz
yasmin66 Ucansupurge hergun çıkıyoruz aslında güneşe ama çok rahatsız oluyor nedense hapşırıyor gözlerinden yaş akıyor bir göz doktoruna mı götürsem diye düşündüm ama bilemedim
Yeniannee23 @yasmin66 bilmiyorum ya normal mi değil mi ama doktora gidince sorucam hiç rahat bakamiyo etrafa