ftnr Bebeğim iki aylık ve ara ara böyle hıçkırır tarzda ses çıkarıyor acaba bir sebebi var mı bir iki saniyelik ara ara hıçkırır tarzda 🥺
gncglozclk ftnr sanki balgam varda atamıyor gıbı mı bızde 69 gunluguz genelde aglarken kalın bı tonda hıh hıh yapıyor degısık bısey ya pazartesi kontrol var sorcam bakalım kukrer gıbı mı desem bende bilemedim ama hıckırık gıbı degıl cok farklı
ftnr ummu_eslem merhaba 🥺 hıçkırmıyor nasıl hıçkırdığını biliyorum bu farklı tarif edemiyorum 🥺 aynı hıçkırır gibi bir iki saniyelik 🥺🥺
ftnr Eailesi4 merhabaa hıçkırmıyor nasıl hıçkırdığını biliyorum bu farklı tarif edemiyorum 🥺 aynı hıçkırır gibi bir iki saniyelik 🥺🥺 hıh diyor bitiyor mesala sesi tarif edip yazamıyorum 😓
ftnr Böyle uzun süre hıçkırır gibi değil bir iki saniyelik aynı sesi çıkarıyor bitiyor böyle bir durum yaşayan var mı 😓😓😢
ftnr ummu_eslem ummu_eslem internette değişik şeyler yazıyor daha fazla bakmadım direk buraya geldim teşekkür ederim 🥰
ftnr gncglozclk nasıl bir ses olduğunu inan yazmak isterdim böyle hickirik gibi ama bir kaç saniyelik hıh diyor bakıyorum tükürük mu kaçti boğazına ne oldu vs diye bir şey de yok gibi anlam veremiyorum
gncglozclk ftnr sanki geniz eti varmıs gıbı bı ses cıkıyor cidden bende tarif edemiyorum ama ikimizde aynı seyi tarif ediyoruz bence gidince mutlaka sorcam hatta not aldım soracaklarım arasına unutmayım diye ☺️
Bsrkp Nefes borusu genişliyor demişlerdi bize tabi yine kontrolünüzde sorun 3 aylıkken falan tamamen geçti