busraselim Bebeklerde calpol şurubu agzınj açtıktan sonra 10 gün kullanabileceğimi söylediler sizce ne kadar doğru etkisi gidiyormuş daha sonra ondanmış konu hakkında bilgisi olan var mı ?
hulyacakahve busraselim Evet ateş düşürücü etkisi özelliğini kaybediyormuş. Neden o kadar kocaman şişe yaparlar anlamam 🫠
Rez busraselim açtıktan sonra buzdolabında muhafaza ediyorum ve son kullanma tarihi niye var o zaman bir eczacı SKT tarihine kadar sorun yok dedi, bir diğeri maks 1 ay dedi
-Eraymoms- askbebegimmbenim yazın buzdolabına koyuyorum bu aylarda kışın filan ecza dolabım var normal dışarı koyuyorum duruyor
-Eraymoms- busraselim o şişe kadar doldurmanın anlamı ne ki o zaman ben tarihini önemsiyorum tarihine kadar kullanırım çocuk zaten az içiyor
Haffuse Okadar kisa degildi, 1 ya ya da 6 aydi sanirim Parestemol, zamanla etkisini kaybediyor, bitene dek kullanmaya devam edebilirsin elbette zarari olmazmis, ama agrikesici etkisi azlaiyormus
izd busraselim bana doktorumuz 20 gün olarak söyledi. Üzerine tarih atarım ve 20 günden çok kullanmam. Etkisi azalıyor. Bozulma değil aslında. Açıkçası bazı aşılarda bi şişd calpol açıp sadece bir doz kullanıp attığım bile oldu