hilaallc Kızlar sezeryanda 4. Günüm allaha şükür çok iyi atlattım ama Süt geç geliyor biliyorsunuz nasıl en hızlı getirbilirim yardımmmmm
Shaggy_ hilaallc ılık kompres göğüslere iyi gelir. Mutlaka duş alın. YouTube da masaj videoları var onları yapın. Bol bol su için ve en önemlisi bol bol emzirin. Emzirme sonrası da süt sağımı yapın
arasardaannesi hilaallc elle sağmkla cok zor oluo ve yöntemınıde bılmeyınce daha zor bebegın emmesı daha kuvvetlı emıorsa sureklı emzırın bol su uyuyun dınlenın ymk yıyın mutlaka sarılık fln yoktur ıns varsa emerkn uyuyorlar ya sürekli dürtün ayak kulak çene yanak sırt her yerınden uyansın rahatsız olup. belkı bılıosunuzdur da bnde sölemıs oldum sütünüzle kalın.🌺
Asels Bir göğsünü emzirip diğer göğsüne geçerken kendiliğinden elektrikli göğüs pompasını tak 25 dk öyle kendisi sağıcak bebiş diğer memedeyken sürekli öyle değiştirdiğinde artar birde medelanın süt sağma makinası var hastane tipi
AEgemm hilaallc hastaneden sağma makinası kiralayın benim o şekilde 1 günde gelmişti. Hem de 30. Hafta da aniden doğum yaptım gelmez diye çok korkmuştum
Seldandan Ben normal doğum yaptım ama benim ki de geç gelmişti. Ben de en etkili olan yöntem sıcak su torbalarını iki omzumdan aşağı göğsüme doğru bekletmek olmuştu. Hem de temmuzun sıcağında 🥲