Alyaberenn Anneler tesettürlüyüm altlı üstlü ikili takım bakıyorum alışveriş yaptığınız memnun kaldığınız güzel takımlardaki ınstagramda hangisi önerilere açığım 😇 Aldıklarını paylaşın fikir olsun bize de 🥰
Alyaberenn  Bu şekilde ikili takım bakıyorum bunu beğendim ama acele etmek istemedim alternatif olsun istedim
Alyaberenn Cennet70 alacağım ama olmazsa içime sinmezse diye tereddüt ettim siz hangi rengini beğendiniz acaba 😂
Cennet70 Alyaberenn ben mavisini düşünüyorum siyah rengi hep siyah siyah dedim birde siyahda tam model belli değil gibi turuncusu var oda aslında güzel bir tonu ama bilemedim ağır ağır mavisi gibi sizde mi nuuwears dan bakıyorsunuz instagramdan 😊
Ayseee60 ozlemin_butigii ben bu sayfadan palazzo aldım efsane güzel ve yeni kadın girisimci fiyatlar da uygun tesettür için bürümcük takım gormustum çok hoş bi bakın isterseniz
Alyaberenn Cennet70 evet oradan baktım eşimde aynısını söyledi hep koyu kullanma turuncusu güzel diye eğer bulamazsam başka bi model turuncusunu almayı düşünüyorum 🥰