findikimfistikim Bebeğim 8 aylık ve son 1 aydır kabız. Prof’a gittik bir torba ilaç verdi düzenlemek için ama hala yapamıyor. Aynı durumu yaşayan var mı?
Alpi2023 findikimfistikim benim bebeğim de ek gıdaya başladığımızdan beri kabız. Duphalac kullanıyoruz şimdi o işe yarıyor
kuzeytobaby cemile161_ ben 9 aylık oğluma sabah 5 ml akşam 5 ml vermiştim gerçekten kafasına kadar yaptı 😂
Alpi2023 cemile161_ doktor 5 ml verin demişti ama sonra başka bir doktora gittim duphalac ıkınma halinde kaka yapamazsa bağırsaklarda gaz ve sancı yapıyormuş o yüzden dulcosoft kullansan daha iyi olur dedi o gaz yapmazmış. Yarın ona başlayacağım bende. Kabızlık bitene kadar kilosu x 2 ml geçtikten sonra kilosu kadar ml ver, istediğin sürece kullanabilirsin dedi. Bebeğimin makatı çatladığı için çok hassaslaşmış en ufak bir ıkınmada tekrar olur o yüzden kullan hep dedi. Dikkatli olun sizde :(
findikimfistikim Alpi2023 bize doktor probiyotik, motis, sokol, relactaz verdi. Her gün 1 torba ilaç içmesine gönlüm razı değil. Dolcasoft da kullandık ama sürekli kullanılmasındoğru değilmiş. Kökten çözmek gerek :(
Ekut Alpi2023 merhaba dukvosoftun tadı nasıl acaba ben almıstım bir iki ay önce tadı eksimsi gibi bebebgim direkt tükürüyor kendi tadımı yoksa bozuldumu anlamadım
Alpi2023 Ekut tadı çok kötü ben denedim kendim bile zor içtim o yüzden ben içine biraz su ve elma suyu konsantresi koyup tatlandırıyorum öyle içebiliyor