Gurcuguuul Oğlum 13 aylik istedigi şey olmadığında yada bir şeye sinirlendiğinde kafasını yere vuruyor bu neden olabilir aranızda bebegi boyle olan var mi
Sese Gurcuguuul bizimkide üstümüze atlayıp tokat atmaya çalışıyor. Tırnakları aslaaaa kestirmiyır derin uykuda olsa bile hemen uyanıyor. Yüzümde çizilmedik yer kalmadı diyebilirim. Çok minnoştu benim oğlum ama şuan tam tersi :( birde ek gıdayı bir gün çok iyi yiyorsa diğer gün sadece mama içmek istiyor valla delirtti
alpinanneesi Gurcuguuul benimde 12 ay 20 günlük istemediği şey olunca ayaklarını kendini vuruyor bazen de tokat atıyor 😞
hayalperest2310 Gurcuguuul konu dışı olacak ama kızım 10 gün sonra 1 yaşına basacak birkaç gündür uykuya çok direniyor normal mi ya
sibeloztrk1 Benim de kızın 13.5 aylık aynı sorun bizde de var bir haftadan beri. Ya kendini atıyor ya da ağlıyor ağlaması kesilince mızmızlanıyor. 1 yaş atağı sanırım Allah sabır versin bize
1symaysuf İstediği olmayınca kendini hafifçe yere bırakıyor yumuşak bi yere farkettim bilerek yapıyor sonra gülüyor 😂15 aylık olmak üzere😂
seheeeeer1 hayalperest2310 11 buçuk aylık uykuları ölüm oldu ya gözleri kapalı kalkıp gidiyor nasıl bir inat çözemedim 😂
Gurcuguuul Aynen galiba atak haftasındayız bir an önce düzelir .birde nasil davranmaliyiz boyle yaptığı zaman
seheeeeer1 Gurcuguuul nisanda 1 yaşına girecek oğlum. Baba dede mama anne al ver hav hav falan diyor. Komut almaya başladı onu bana ver deyince veriyor. Kedi neredeymiş hadi çağır deyince eliyle pisi pisi hareketi yapıyor.Hoşçakal deyince bay bay yapıyor gel gel diyor oyuncağını uzatıp al diyor. Bir de bu gün ilk defa anne meme dedi iki kelime söyledi arka arkaya :) ama fiziki yönden çok tembel biraz tombul 13 kilo ona bağlıyorum artık hala yürümek istemiyor kollarından tutup yürütünce falan oturuveriyor yere 😂
12345678fatma Gurcuguuul benim kızım da öyle 14 aylık istediği bisey olmasin hemen kendini yere atıyor kafasını vuruyor sinirleniyor sıkıyor kendini
Nurxxx Aynen benimki de öyle Ve çözümü; asla o hareketi yaparken bakmayın yapma etme demeyin görmezden gelin o kadar zekiler ki biz tepki verelim diye yapiyorlar oglum o hareketi yapinca göz ucuyla bana bakar eğer umursamiyorsam direk kesiyor
Tahaaaa Gurcuguuul benim ki de ağlıyor bi de bazen sinirlenince mı yapıyor anlamıyorum kendini sıkıyor tüm vücudu titriyor ellerini felan yumruk yaparak