uykucukedi Birşey yapmaya vaktim olmuyor olmadığı içinde iyi hisedemiyorum maalesef bu halden nasıl çıkacağımi da bilmiyorum
Bebislerhakkinda uykucukedi işte bu ben 😀 sanırım bebeklerimizn uyku düzeni olmadığı için böyle benimki henüz 6aylik
Elisarli Sadeturkkahvesi hangi marka collogen kullanıyorsunuz bende day2day beauty olana başladım 2 gün oldu memnunmuşuz siz
dfn05 [silindi] ben çok boşlukta hissediyorum ben ev içinde yaşıyorum ve aileyle problem yaşıyorum geçen gün patladım eşime anlattim senden soğuyorum dedi öyle kalakaldım asla fedakarlık yapmayın bir önemi kalmıyor eşime karşı çok boşlukta hissediyorum
Sadeturkkahvesi huzurlubebek en son 2 bine gitmiştim sanırım fiyatlar değişiyo masaja göre paketler falan var Ama ben bikeresinde sert masaj istedim çok omuzum ağrıyodu diye bildiğin sırtım morarmıştı okdr ki sert yaptı kız😅sakın sert istemeyin
Rez [silindi] kötü hissetme şansım bile yok :/ 2 bebeyle mecbur enerjik oluyorum ama kuaför yürüyüş güzel bir yemek beni kendime getirir 😅😅
[silindi] Tazeannef insanız ve psikoloji o kadar değişken bir şey ki yaşama sevincim kalmadı dediğiniz yerde çok üzüldüm kendinizi o kadar yıpratmayin lütfen 🥹
[silindi] nazlii1_ ay inşallah o günlere geliriz ev temiz olunca bana da iyi geliir ama 2 dk sonra nasıl oluyorsa o ev rezil 🤣
[silindi] Turnaaaa oh mis mis eşim gelince bana da zaman hızlı geçiyor ya ve masa tenisine bende bayılıyorum
Glhnm [silindi] suanlik ana kucağı kurtarır da ağırlaşıyorlar Allah kolaylık versin bütün annelerimize