Gzmdmr-78 Ya kızımı uyuturken sinirlerime hakim olamıyorum çok bunalıyorum. Her şey güzel başlıyor öp kokla kitap oku tulum giydir derken alıyorum kucağıma ninni söylüyorum tam uyudu diyorum koyuyorum uyumamış sar başa sar başa bu sefer 3. De bana cinnet geliyor ya bağırıyorum ya ağlıyorum pes edip ayağımda sallıyorum. Ama ne bağırmak istiyorum ne ağlamak çok bunaldım artık. Bu uyku eğitiminde ne yaptırıyorlar ya. Bu günlerde geçecek biliyorum. Her gece aynı ya. Kıçında alarm var çocuğumun sanki. Bu arada 9 ay 11 günlük. Benden asla ayrılmak istemiyor. Of bende istemiyorum ama sıkılıyorum. Derken de suçlu hissediyorum pişman oluyorum. Kısır döngü resmen. Annelik ne zor şeysin ya
Shaggy_ Gzmdmr-78 Aslında sizin yaptıklarınız gibi rutinlerle başlıyorlar ki zaten sizin rutininiz var sonrasında önce saatleri düzenliyorlar. Sonra sakinleştiği yöntemi buluyorlar. Yani amaç kalp atışını yavaşlatmak uyku seviyesine indirmek öyle yatağa koyup orda destekliyorlar. Ama bana en iyi gelen kısmı sizin gibi bunaldığım anlar da eğitmenle iletişime geçiyorum beni çok rahatlatıyor. Aslında bebekten çok bana destek oluyor 🫣
Gzmdmr-78 Shaggy_ teşekkür ederim yanıtınız için peki sizin bebeğiniz kaç aylık? Bir de ben meme de uyutmuyorum emiyor hadi şimdi uyku diyorum ondan sonra uyutuyorum ama gece 4-5 kere meme için uyanıyor. Gece beslenmelerini de kesmek istiyorum ama önce uyku düzenin oturtup ondan sonra mı yoksa önce gece beslenmesini bitirip ondan sonra mı bilemiyorum. Son 2 haftadır da ayakta sallıyorum. Nasıl ilerleyeceğim şaşırdım kaldım
Lyemannn Gzmdmr-78 aynı bizde de öyle geceler uyumuyor. Saat 3 ,4 kalkıyo erkenmiş gibi oyun oynuyo 🤦🏻♀️ uykunun en güzel yerinde biz uyumuyoruz artık 11 aydı böyle uyku düzenimiz gece 2 , 3 defa mama veriyorum kesmeyi düşünüyorum ama vermezsemde uyumuyo
Shaggy_ Gzmdmr-78 Rica ederim ☺️ Benim kızım 7 ay 21 günlük biz önce saatleri düzenledik. Sonra gece emzirmelerinde mesela her gece 12 gibi uyanıyor 11 de uyanmadan alıp emzirdim rüya beslenmesi yaptım böylece 12 de uyanmadı ya da uyandığında emzikle geri uyuttum gece 2 beslenmeye düştük bu şekilde ayınıza göre 1 beslenme de olabilir. Sonra yatakta uyutmaya geçiyor ama tek başınıza uğraşmak zor olabilir. Eğer maddi imkan ayırma şansınız varsa Nurselinin Uyku okuluyla bir görüşün derim. Ben çok memnun kaldım