cnsuuozzgen Bebeğim iki aylık gergin gaz sancısı çekiyor gaz damlaları da bir işe yaramıyor artık masaj bile yaptırmıyor karnına çok yoruldum artık onunla birlikte bende ağlıyorum psikolojim bozulmuş durumda 😏🥲🥲🥲
Enu cnsuuozzgen peryavşan otunu biliyor musunuz? Bizim oralarda cadi derler. Ben doğumdan beri günde 3 kere ondan içiyorum her yemek sonrası. Bazen de arafa içiyorum. Ne bende ne bebeğimde gaz sorunu olmadı hiç. Bulabilirseniz deneyin bence
fatma_58 cnsuuozzgen kimyon çayı yapıp için gaz sancısını tamamen bitiriyor ben o şekilde rahatladım yoksa senin gibi bi yerden sonra ağlamaya başlamıştım çünkü bi türlü bitmiyordu bizimde gaz sancımız birde msajda çok işe yaramıştı bizde
birhesap cnsuuozzgen Ya Allah yardıcınız olsun benimde bebeğim öyleydi çok zor oluyor anlıyorum ama zamanla geçicek sabretmeye çalışın bol bol temas edin kimyon çayı yapabilirsiniz bebeğe de bol bol masaj birde kiraz çekirdekli yastık yada kemer var ondan alabilirisniz ısıtıp karnına ayak altına koymak için özellikle uyurken rahatlatsın diye 🌸